[SEXY][btop]
[SEXY][grids]
[SEXY][slideshow]

Τι λένε τα ζώδια σήμερα???




Ζώδια Προβλέψεις, 24 Ιανουαρίου 2012...


Η διαίσθηση σας θα σας βοηθήσει σήμερα να ξεπεράσετε κάποια προσωπική προκατάληψη για κάποιους άλλους. Θα νιώθετε όμορφα και αρκετά δυνατοί στο να υλοποιήσετε κάποια σχέδια σας. Οι κοινωνικές σας σχέσεις, η προσωπική σας προβολή και οι μεγάλοι στόχοι σας θα βρεθούν στο προσκήνιο αυτές τις ημέρες. Πράγματα για τα οποία είχατε δουλέψει σκληρά κατά το παρελθόν φαίνεται πως θα αρχίσουν να αποδίδουν από σήμερα. 

Η αίσθηση ότι εμποδίζεστε θα είναι έντονη τώρα. Γίνετε υπομονετικοί και προσπαθήστε να αποκτήσετε μεγαλύτερη ανοχή, τουλάχιστον στις υποθέσεις που σας αφορούν άμεσα. Η επαναστατική διάθεση σας απέναντι στις υποχρεώσεις σας ίσως να αποδειχτεί καταστρεπτική για την καριέρα σας. Ίσως σας αναθέσουν μια υπεύθυνη εργασία. Σημαντικές βελτιώσεις στην καριέρα σας είναι πιθανό να συμβούν. Τα αισθήματα σας θα περάσουν μέσα από μία κρίση ή δοκιμασία.

Μετά από μια περίοδο δυσκολιών σε σχέση με την εργασία σας ή κάποιων προβλημάτων, τώρα έρχεται η σειρά της αξιολόγησης των προσωπικών σας σχέσεων. Ευνοούνται οι ενέργειες σας γιατί θα έχετε μεγάλη αυτοπεποίθηση. Θα είστε τώρα ανυπόμονοι και θα θέλετε να κάνετε κάποιες μεγάλες αλλαγές καθώς έχετε κουραστεί από την ρουτίνα της καθημερινότητας σας και τον τρόπο ζωής σας. Θα θέλετε να απελευθερωθείτε και να κινήσετε τα πράγματα.
Αυτή η ημέρα είναι αρκετά ευνοϊκή αν έχετε την υπομονή να περιμένετε την σταθερή άνοδο των στόχων σας. Ανησυχία και ένταση σε θέματα σχέσεων ίσως αποδειχτούν πάρα πολύ αρνητικά για τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Το βρίσκετε δύσκολο ν’ αποφασίσετε εάν πρέπει να ακολουθήσετε τις νέες ευκαιρίες ή να αγωνιστείτε ακόμα περισσότερο για να γίνουν οι αλλαγές ή αν πρέπει να προσπαθήσετε να διατηρήσετε τον παλιό τρόπο ζωής σας.

Οι αισθηματικές σας σχέσεις γίνονται πιο έντονες τώρα και αισθήματα ζήλιας πιθανό να εμφανιστούν αν έχετε ένα σύντροφο και τον θέλετε πάρα πολύ. Αν αισθάνεστε μόνοι, είναι μια θαυμάσια ημέρα για να βγείτε απ’ το σπίτι και να συναντήσετε καινούργιους φίλους. Μπορείτε να κάνετε αισθητή την επιρροή σας και κάθε σας προσπάθεια να βελτιώσετε την καριέρα ή κάποιες άλλες φιλοδοξίες σας, θα είναι αποτελεσματική.

 Τώρα θα σας είναι εύκολο να εδραιώσετε σχέσεις και επαφές αμοιβαίας υποστήριξης και συμπάθειας. Οι κοινωνικές εκδηλώσεις και η διασκέδαση σας, θα σας απασχολούν έντονα τώρα. Κάποιες δυσκολίες σε σχέση με τον σύντροφο σας, ίσως να σας δημιουργήσουν επιπρόσθετα προβλήματα. Συνεχίστε να πιστεύετε στον εαυτό σας, μην χάνετε το θάρρος σας και εκτιμήστε τι πραγματικά είναι χρήσιμο για σας και τι άχρηστο.
Θα δημιουργήσετε υποχρεώσεις που αργότερα δεν θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε. Καθυστερήστε ορισμένες αποφάσεις σας, περιμένοντας την κατάλληλη ημέρα για να προχωρήσετε. Με άτομα τα οποία μένετε ή είστε υποχρεωμένοι να περνάτε κάποιο χρόνο μαζί τους υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έλθετε σε σύγκρουση ή αντιπαράθεση με δυσάρεστα αποτελέσματα. Οι ευκαιρίες για να σταθεροποιήσετε τα οικονομικά σας ή κάποια σχέση σας δεν θα λείψουν.
Αυτές τις ημέρες θα είστε περισσότερο επιρρεπείς στην επιθετική συμπεριφορά, στις παράλογες αντιδράσεις και ίσως να χάνετε εύκολα τον έλεγχο σας για ασήμαντους λόγους. Προσπαθήστε να δουλεύετε κάτω από ήρεμες συνθήκες ή τουλάχιστον να μην ανακατεύετε άλλους στις δουλειές σας. Θα γίνετε κάπως περισσότερο αισιόδοξοι απ’ ότι συνήθως, πράγμα που θα σας ωθήσει στο να ρισκάρετε κάποια πράγματα. Μια ημέρα που είναι πολύ πιθανές κάποιες αισθηματικές περιπέτειες στην ζωή σας.

Θα νιώσετε κάποια συναισθήματα ευημερίας και θα έχετε αρμονία μέσα σας και με τους ανθρώπους από το άμεσο περιβάλλον σας. Τα οικονομικά σας θα αποκτήσουν ανοδική πορεία αλλά θα πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολές και την υπερβολική αισιοδοξία. Η επιτυχία ή η αποτυχία όμως θα εξαρτηθεί από το πόσο μπορείτε να ανταπεξέλθετε στις μελλοντικές σας υποχρεώσεις. Προσπαθήστε να αποφύγετε την έντονη επιθυμία σας στο να θέλετε να αλλάξετε την ζωή σας γρήγορα.
Οι καταστάσεις φαίνεται πως θα σας επηρεάσουν αρνητικά με αποτέλεσμα να αισθανθείτε μια προσωρινή απαισιοδοξία για πράγματα που ελπίζατε σε αυτά παλιότερα. Οι επαγγελματικές σας σχέσεις και συναντήσεις ευνοούνται σήμερα. Τα πάντα όμως θα εξαρτηθούν από το πόσο συνεπείς μπορείτε να είστε. Η υποστήριξη από φίλους ή συγγενείς φαίνεται πως θα αποβεί πιο χρήσιμη και αποδοτική απ’ ότι αρχικά πιστεύατε.

 Εάν σκοπεύετε να κάνετε κάποιες αλλαγές την ημέρα αυτή η «τύχη» φαίνεται πως παίρνει το μέρος σας. Θα υπερβάλλετε τώρα σε κάποιες απολαύσεις. Καλή ημέρα για να δημιουργήσετε μια σχέση ή αν έχετε κάποια να την βελτιώσετε. Θα συναντήσετε ανθρώπους των οποίων η παρέα θα σας ευχαριστήσει. Είναι ανάγκη να επεκτείνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας και να σπάσετε τις παλιές συνήθειες που σας κρατούσαν κλεισμένους στον εαυτό σας.

Θα υπάρξει ένα ευχάριστο γεγονός μέσα στην οικογένεια σας ή η εκπλήρωση κάποιας επιθυμίας σας. Μια ημέρα που ο αυτοέλεγχος και η καλή συμπεριφορά απέναντι στους άλλους θα θεωρηθεί απαραίτητη για να ξεπεράσετε τα προβλήματα. Θα είστε περισσότερο ανυπόμονοι, θα βιάζεστε χωρίς λόγο και θα παίρνετε αποφάσεις γρήγορα, πράγμα το οποίο μπορεί να σας οδηγήσει σε δυσάρεστες καταστάσεις και άσχημα συναισθήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

vehicles

[SEXY][stack]

business

[PHOTOS][grids]

health