[SEXY][btop]
[SEXY][grids]
[SEXY][slideshow]

Ζητάει κιόλας η ΠΑΕ;


Δεν γίνονται αυτά! 

Αντί να ζητάει ο κόσμος του Παναθηναϊκού πράγματα από την ΠΑΕ, φτάνει στο σημείο να ζητάει η ΠΑΕ πράγματα από τον κόσμο!

Η ομάδα είναι αθωράκιστη σε όλα, οι μέτοχοι την έχουν εγκαταλείψει ή, τέλος πάντων, δεν την βοηθάνε με πρώτο και καλύτερο τον μεγαλομέτοχο, η διοίκηση δεν έχει λεφτά να κινηθεί και στέλνει απεγνωσμένες επιστολές, ο Σισέ έφυγε, ο Νίνης φεύγει, ενώ ο Λέτο μπορεί να φύγει, ένα έστω και μέτριο σέντερ μπακ κι έναν επίσης μέτριο φορ ουδείς ασχολείται για να πάρει, κι όμως. Η ΠΑΕ ζητάει κι από πάνω! Από ποιον; Από τον κόσμο, που είναι και ο μοναδικός που στηρίζει τόσο καιρό την προσπάθεια για πρωτάθλημα.



Άλλες εποχές αν ο Παναθηναϊκός αγκομαχούσε να κερδίσει την τελευταία Δόξα Δράμας, θα υπήρχε αναβρασμός από το 20λεπτο στο ΟΑΚΑ. Θα έκραζαν οι οπαδοί. Αυτή τη φορά, όμως, υπήρχε μεγάλη υπομονή και το γκολ πανηγυρίστηκε έξαλλα. Γιατί; Επειδή ο κόσμος ξέρει ότι όλα γίνονται ΜΟΝΟ από τους παίκτες και τον Φερέιρα. Και οι παίκτες πανηγύρισαν γιατί ξέρουν ότι είναι δίπλα τους μόνο ο κόσμος και ο προπονητής. Κανένας άλλος! Ο κόσμος, λοιπόν, κάνει ό,τι μπορεί. Στηρίζει και πιστεύει. Η ΠΑΕ, έτσι όπως εκφράζεται από μετόχους κλπ., το κάνει;



«Αυτός ο στόχος, αυτό το πρωτάθλημα θα κερδηθεί από την ομάδα αν ο κόσμος είναι συσπειρωμένος δίπλα της», λέει η ΠΑΕ. Δηλαδή, ο κόσμος δεν είναι συσπειρωμένος; Είναι και παραείναι. Οι μέτοχοι δεν είναι συσπειρωμένοι τόσα χρόνια και τρώγονται μεταξύ τους. Και, βασικά, το πρωτάθλημα θα κερδηθεί και για άλλους λόγους. Όπως, για παράδειγμα, αν αγοραστεί ένας γκολτζής που τον έχει τόσο ανάγκη ο Παναθηναϊκός. Αν, δηλαδή, περιμένουν να βάλει γκολ ο Τοτσέ, δέσανε.



Και καταλήγει η ανακοίνωση: «Αν η πίστη, το ταλέντο και η ικανότητα της ομάδας συνδυαστούν με το δικό σας βροντερό παρών δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν και τίποτα». Ούτε και τους ίδιους τους μετόχους, δηλαδή;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

vehicles

[SEXY][stack]

business

[PHOTOS][grids]

health