[SEXY][btop]
[SEXY][grids]
[SEXY][slideshow]

Τα Γκέι Ζώδια!!!


Γκέι Κριός (20 Μαρτίου-20 Απριλίου)

(Διάσημος: T.R, Knight)...


Οι gay εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου, τείνουν να είναι πολύ ευαίσθητα αγόρια. Η συναισθηματική πλευρά υπερισχύει της λογικής τους πλευράς, και συχνά το ανεξέλεγκτο ταπεραμέντο τους σε συνδυασμό με τον αυθορμητισμό που διακρίνει έναν Κριό, τους οδηγεί σε δημόσια ξεσπάσματα γκρίνιας, νεύρων, θυμού, κλπ.

Στις σχέσεις τους με τους άλλους άντρες είναι εξουσιαστικοί και....ζηλότυποι, ενώ για να πετύχουν αυτό που θέλουν δεν διστάζουν να κάνουν χρήση της γοητείας τους, υιοθετώντας πολλές φορές ακόμα και μια παιδιάστικη συμπεριφορά. Σε γενικές γραμμές, οι γκέι Κριοί είναι απενοχοποιημένοι, αποδέχονται πιο εύκολα από τον καθένα την ταυτότητά τους, και δείχνουν κάποια αποστροφή στα άτομα που αντιμετωπίζουν την ομοφυλοφιλία τους με μίζερο τρόπο, καλύπτοντας την με αυτολύπηση.

Όταν ερωτεύονται, γίνονται πολύ δυναμικοί. Σιχαίνονται την εξαπάτηση, αλλά και οι ίδιοι δεν παίζουν σχεδόν ποτέ ερωτικά παιχνίδια. Η συντροφικότητα τους ταιριάζει πολύ και είναι σταθεροί σύντροφοι. Τους αρέσει να περνούν χρόνο μαζί με το ταίρι τους και να υπάρχει κάποιος που θα τους περιμένει στο σπίτι όταν γυρίζουν από την δουλειά τους. Ζητούν από τον αγαπημένο τους να τους κακομαθαίνει και να τους φροντίζει συνεχώς, και σε αντάλλαγμα γίνονται πολύ προστατευτικοί και υποστηρικτικοί μαζί του.

Αυτό που δεν αντέχει ο Κριός από το αντικείμενο του έρωτά του, είναι να τον αγνοεί. Αν αντίθετα, έχει κάποιες ενδείξεις οτι ο αγαπημένος του ανταποκρίνεται έστω και λίγο στον έρωτά του, θα τον διεκδικήσει ανελέητα. Εκτός από την γοητεία του, άλλοτε αρσενική και άλλοτε εφηβική, ο Κριός θα επιστρατεύσει διάφορα όπλα για να κατακτήσει εκείνον με τον οποίο φλερτάρει: θα του φερθεί σαν να είναι ο μοναδικός, θα επιδεικνύει σε κάθε ευκαιρία τα προσόντα του, πνευματικά ή σωματικά, και θα υιοθετήσει ένα στύλ που εντυπωσιάζει, ξοδεύοντας χρήματα και φροντίζοντας τους άντρες σαν πραγματικός ιππότης.
Και θα απαιτήσει και από τον άλλο να του φερθεί με την ανάλογη λεπτότητα, οπότε, πρέπει κανείς να ζυγίζει τα λόγια του όταν μιλάει μαζί του για να μην φρενάρει τον αυθορμητισμό του. Η αρχηγία στην σχέση, είναι απαραίτητη για τον Κριό: θα ζητήσει από το ταίρι του να τον λατρεύει χωρίς όρια, θα θέλει να έχει πάντα αυτός την πρωτοβουλία στο θέμα του σέξ και θα σηκώσει μόνος του όλα τα βάρη και τα προβλήματα που ενδεχομένως προκύψουν.
Από εκεί και πέρα, ο Κριός είναι ένας άψογος φίλος, που τιμά την αξία της φιλίας. Προσφέρει άφθονο χιούμορ και αισιοδοξία στα αγαπημένα του πρόσωπα και τους φίλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

vehicles

[SEXY][stack]

business

[PHOTOS][grids]

health