[SEXY][btop]
[SEXY][grids]
[SEXY][slideshow]

TRENDS ΟΜΟΡΦΙΑΣ!!!ONLY 4 WOMAN...


Τα γκρι μαλλιά μπορούν να είναι υπέροχα








H Marina and the Diamonds έχει τα πιο όμορφα γκρι μαλλιά με τον καλύτερο «χειρισμό» τους...





Όταν τα γκρι μαλλιά γίνονται και «φοριούνται» σωστά, τότε μπορεί να είναι ένα από τα πιο όμορφα trend ομορφιάς. Αυτό αποδεικνύει η Ελληνο-Ουαλή Μαρίνα Διαμάντη - Marina and the Diamonds.
Τα μαλλιά της έχουν αυτό το σταχτί χρώμα που θα μπορούσε να είναι μουντό, όπως συμβαίνει με τα γκρι, και να ρίχνει τα χαρακτηριστικά και τα χρώματα της. Ο τρόπος, όμως, που το χειρίζεται είναι ο ενδεδειγμένος. Το πιο δυνατό σημείο είναι το φούξια κραγιόν της που είναι στα όρια του φλούο και ταιριάζει απόλυτα με τα μαλλιά της. Η αντίθεση της έντασης των χρωμάτων δημιουργεί βάθη, τονίζει τα χείλη της και κάνει το ανάγλυφο του προσώπου απολύτως εμφανές.
Το έντονο κραγιόν, λοιπόν, είναι το απαραίτητο στοιχείο, αν αποφασίσετε να «σβήσετε» τα μαλλιά σας. Η Μαρίνα, ωστόσο, δεν αρκείται στο κραγιόν. Ζωντανό ροζ στα μήλα και μαύρες γραμμές eyeliner δίνουν όγκο και στα υπόλοιπα σημεία του προσώπου της. Στα νύχια, επίσης, επιλέγει ένα παλ βεραμάν που ακολουθεί την ίδια γραμμή και ολοκληρώνει το look της.
Όσο για τα χρώματα που έχει επιλέξει στα ρούχα της, το baby pink κάνει απλά το συνδυασμό –ειδικά με το σκουφάκι- τέλειο

Πόσο μπορεί να κοστίζει ένα βερνίκι νυχιών;
Όσο πιο παλιό τόσο πιο ακριβό. Αυτό φαίνεται να ισχύει για τα Louis Vuitton Vernis Nail Polish.
Θα εκπλαγείτε όπως κι εμείς με την τιμή δύο βερνικιών Louis Vuitton στο διαδίκτυο. Τα Louis Vuitton Vernis Nail Polish Set Red & Beige VIP, τα είδαμε σε ένα website που πουλάει vintage, σπάνια, limited edition και αντικείμενα που δεν κυκλοφορούν πια. Αυτό το σετ των βερνικιών νυχιών που αποτελείται από το κόκκινο και το μπεζ βερνίκι, τιμάται $595! Πρέπει να είναι πραγματικά πολύ παλιά και πολύ σπάνια.
Φυσικά, όλοι ξέρουμε ότι τα βερνίκια νυχιών αχρηστεύονται με το πέρασμα του χρόνου καθώς αλλάζει η σύνθεση τους αν εκτεθούν στο αέρα. Άρα, όποιος τα διεκδικήσει, μάλλον θα τα θέλει για κάποια συλλογή και όχι για χρήση. Και το καλύτερο, είναι ότι μπορείς να δώσεις $149 για να εξασφαλίσεις 0.74 fl oz από το βερνίκι νυχιών. Τι να πούμε! Υπάρχουν πολλά περίεργα στον κόσμο.

Βαμπ look
Πόσο μοιραία αισθάνεστε; Καιρός να το δείξετε με την εμφάνιση σας.
Στην καρδιά του Χειμώνα μπορείτε να υιοθετήσετε όλες τις τάσεις της εποχής και να κάνετε εμφανίσεις μελαμπερό και glamorous look. Οι γούνες -αληθινές ή μη- θα αποτελέσουν το την τέλεια «κορνίζα» για να πλαισιώσετε το καλοβαμμένο πρόσωπο σας.
Η ματ, διάφανη επιδερμίδα είναι το βασικό βήμα για αυτό το στυλ – όπως συμβαίνει και σε πολλά μακιγιάζ μιας και πρέπει να θυμόμαστε ότι μόνο πάνω σε καλά προετοιμασμένη επιδερμίδα μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα σωστό μακιγιάζ.
Τα στοιχεία που δεν πρέπει να παραλείψετε είναι τα κόκκινα ή μπορντό χείλη κατά προτίμηση σε ματ υφή, τα σκούρα έντονα χρώματα στα μάτια στις αποχρώσεις του μαύρου, που φέτος έχει πολλά να δείξει και προσθέσει στη χρωματική του γκάμα και τις υπερβολικές βλεφαρίδες. Γι' αυτό είναι ευπρόσδεκτες οιψεύτικες βλεφαρίδες τόσο στο άνω, όσο και στο κάτω βλέφαρο.
Ένα updo στα μαλλιά ολοκληρώνει το βαμπ στυλ και αφήνει τη δημιουργικότητα σας να φανεί στο μεγαλείο της. Υιοθετήστε ένα ή και όλα τα παραπάνω -με προσοχή πάντα και μέτρο- και βγάλτε τη μοιραία γυναίκα που κρύβεται μέσα σας.

Οι celebrity αγαπούν τις πλεξίδες και τις κάνουν hot trend
Σε κάθε κόκκινο χαλί υπάρχει πάντα κάποια πλεξούδα.
Τα τελευταία χρόνια εκτός από τα big hair, τα up do και τα wavy hair οι πλεξούδες είναι ένα ακόμη χτένισμα που έχει εδραιωθεί σε επίσημες εκδηλώσεις σε βραβεία, gala και πάρτι. Η διαφορά είναι ότι οι πλεξούδες τελευταία «μπλέκονται» μέσα στα μαλλιά σε κάθε σημείο του κεφαλιού και δημιουργούν καινούρια, διαφορετικά χτενίσματα.
Charlize_Theron_sCharlize
Η Charlize Theron στα Critic's Choice Awards επέλεξε να κάνει μία πλεξούδα στο πλάι των μαλλιών της περιφερειακά η οποία κατέληγε στο άλλο πλάι του κεφαλιού στη βάση και δημιουργούσε ένα κότσο, πλεγμένα επίσης.
Jennifer_MorrisonBusy_Phillips
Η Jennifer Morrison στο ABC All Star Winter TCA Party, έκανε μία αντίστοιχη πλέξη στις παρυφές των μαλλιών και συνέχιζε την πλεξούδα της προς τα πίσω, όπου και μάζευε τα μαλλιά της. H Busy Philips στo Art Of Elysium Heaven Gala, έφτιαξε ένα πλέξιμο της ίδιας τεχνικής με αραιή όμως πλέξη.
Molly_SimsLydia_Hearst
Η Molly Sims, που εγκυμονεί, στο Art Of Elysium Heaven Gala άφησε τα μαλλιά της ελεύθερα δημιουργώντας όμως, ένα στεφανάκι πλεκτό κατά τη λογική της κορδέλας. Αυτή την ίδια περίπου τεχνική ακολούθησε και η Lydia Hearts στο BAFTA Tea Party, που το φόρεσε όμως καθαρά σαν κορδέλα.
Jaime_KinJaime_King
Ένα πιο έντονο και μεγάλο πλεκτό στεφάνι έφτιαξε η Jaime King με τα μαλλιά της στo Art Of Elysium Heaven Gala. Γύρω από το κεφάλι της έμοιαζε σαν να φοράει μία διαφορετική κορώνα!

Τα tuxedo nails της Zooey Deschanel
Τα πιο έξυπνα νύχια των Golden Globes, ήταν αναμφισβήτητα της Zooey Deschanel.
Μπορεί να μην μπήκε στη λίστα με τις πιο καλοντυμένες με την εμφάνιση της στα Golden Globe Awards η αγαπημένη μας ηθοποιός του New Girl η Zooey Deschanel , αλλά τα υπόλοιπα τα έκανε πολύ έξυπνα και σωστά.
Μπορεί να φούσκωσε τα μαλλιά της λίγο παραπάνω από ότι της πηγαίνει και να την «έκρυψαν» κάπως, αλλά το πολύ μαύρο περίγραμμα –που είναι κάπως χοντρό και smudged γύρω από τα μάτια που κάνει αντίθεση τόσο με το χρώμα των ματιών της όσο και με την πάλλευκη επιδερμίδα της ήταν τέλειο για την περίσταση.
Αυτό το στοιχείο, όμως που κέρδισε πόντους στην εμφάνιση της ήταν τα νύχια της! Φτιαγμένα ως tuxedoήταν απολύτως επίσημα και όπως άρμοζε στο στυλ και το χιούμορ της. Η ίδια τα φωτογράφισε και τα ανέβασε στο Instagram και στο Twitter γράφοντας: «Φοράω τουαλέτα αλλά τα νύχια μου φοράνε tuxedos!!!»

Hot look με μαύρο eyeliner Click to open image!
Υπογραμμίστε τα μάτια σας με το πιο δυνατό μαύρο.
Εντάξει, ας το παραδεχτούμε! Όλες μας αν μας έβαζαν να επιλέξουμε ένα μόνο χρώμα για το μακιγιάζ μας θα βάζαμε μαύρο ασυζητητί. Δεν υπάρχει γυναίκα-όποιο κι αν είναι το χρώμα του δέρματος της, των μαλλιών της και των ματιών της- που να μην φοράει μαύρο στο μακιγιάζ των ματιών.
Η αλλαγή από εποχή σε εποχή μπορεί να αφορά στην εφαρμογή του, στην ένταση του ή στις αποχρώσεις του –όπως φέτος που τα μαύρα έχουν πολλά διαφορετικά βάθη των αποχρώσεων τους. Επίσης, μπορεί να είναι πιο ματ ή πιο γυαλιστερές οι υφές τους.
Εσείς, επιλέξτε το μαύρο που προτιμάτε και απελευθερωθείτε. Φορέστε το χωρίς να το φοβάστε, φτιάξτεπλούσιες χοντρές γραμμές στο κάτω βλέφαρο και τονίστε με αυτόν τον τρόπο το χρώμα των ματιών σας και το δυνατό λευκό τους. Το μόνο που πρέπει να προσέχετε είναι να μείνετε στο σημείο που θα καθορίσετε και να χρησιμοποιήσετε σταθερό μολύβι που δεν λιώνει, για να μην χαλάσει το μακιγιάζ σας.

Κοντά, μακριά, μαζεμένα: Τα τρία καλύτερα χτενίσματα στα Golden Globes
Οι Evan Rachel Wood, Beth Behrs και Julie Bowen ξεχώρισαν χάρη στα μαλλιά τους.
Όποιο κι αν είναι το μήκος των μαλλιών σας πάντα υπάρχει το αντίστοιχο χτένισμα για την κάθε περίσταση που θα τα κάνει να φαίνονται, απλά υπέροχα. Στα Golden Globes Awards, είδαμε όμορφα μαλλιά –αλλά και κάποια κάπως αδιάφορα- και ξεχωρίσαμε τρία χτενίσματα που αντιστοιχούν σε διαφορετικά μήκη.
Τα κοντά μαλλιά της Evan Rachel Wood είχαν κίνηση στη φράντζα που τα έκανε να τραβάνε τα βλέμματα. Ο όγκος που έδινε μπροστά η φράντζα της δημιουργούσε την εντύπωση ότι θα μπορούσε να έχει μακριά μαλλιά τα οποία ήταν μαζεμένα σε σινιόν.
Τα πιο ωραία μαζεμένα μαλλιά είχε αναμφισβήτητα η Beth Behrs. Πολύ αφράτα, με πολύ όγκο παντού και κυρίως πίσω, με ένα χαλαρό και μπερδεμένο πιάσιμο που έδινε όμως, τελικά μία πολύ σικάτη εκδοχή. Μας θύμισε και τα μαλλιά από το show του Βασίλη Ζούλια!
Τέλος, αν είναι να αφήσει τα μαλλιά της κάποια με μεσαία ή μακριά μαλλιά κάτω, αξίζει να ακολουθήσει το παράδειγμα της Julie Bowen. Η πρωταγωνίστρια του Modern Family, είχε το πιο glamorous και Hollywood chic χτένισμα. Καλοσχηματισμένες μεγάλες μπούκλες, όγκος με σηκωμένη φράντζα μπροστά της έδιναν τον αέρα μεγάλης σταρ.


Click to open image!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

vehicles

[SEXY][stack]

business

[PHOTOS][grids]

health