[SEXY][btop]
[SEXY][grids]
[SEXY][slideshow]

Ζευγάρι γκέι παπάδων με AIDS αυτοκτόνησε με εκτελεστές!


Η ιστορία του 37χρονου Ρίτσαρντ Πιφάνο και του 35χρονου Ραφαέλ Ρεάτιγκα, είναι μία από αυτές τις περιπτώσεις που η πραγματικότητα ξεπερνά την φαντασία...


Οι δύο καθολικοί ιερωμένοι από την Κολομβία, είχαν βρεθεί νεκροί μέσα σε ένα αυτοκίνητο, στα νότια προάστια τη Μπογκοτά, τον περυσινό Ιανουάριο. Οι πρώτες ενδείξεις ήθελαν να έχουν πέσει θύματα εγκληματιών ή αριστερών ανταρτών. Η έρευνα όμως οδήγησε σε άλλα συμπεράσματα.

Στενοί φίλοι από την περίοδο της εκπαίδευσής τους στην ιερωσύνη, οι δύο κληρικοί παρέμεναν μαζί ακόμη και κατά τις λειτουργίες που τελούσαν στις εκκλησίες τους, σύμφωνα με τον κολομβιανό Τύπο.

Στην τελευταία λειτουργία του ο Ρεάτιγκα ζήτησε από το ποίμνιό του να προσευχηθούν στην Αγία Μάρθα, «προστάτιδα των απέλπιδων προσπαθειών» κατά το άρθρο του BBC. O Πιφάνο, πιο ευθύς, ζήτησε από τους πιστούς στο δικό του ναό να προσευχηθούν για τον ίδιο.

Τελικά, η εισαγγελία εντόπισε τους δράστες και η αλήθεια αποκαλύφθηκε ταχύτατα.

Η κρίσιμη στιγμή ήταν όταν ένας από τους δύο διαγνώστηκε με AIDS και το ζευγάρι αποφάσισε να δώσει τέλος στην ζωή του.

Επειδή δεν μπορούσαν να το κάνουν οι ίδιοι, προσέλαβαν «επαγγελματίες» τους οποίους πλήρωσαν με περίπου 6.000 ευρώ και τους έδωσαν συγκεκριμένες οδηγίες για να κάνουν το έγκλημα να φαίνεται σαν αποτέλεσμα ένοπλης ληστείας.

Δεν είχαν υπολογίσει ωστόσο στο ότι θα εντοπίζονταν τα ίχνη από τις τηλεφωνικές συνομιλίες τους με τους δράστες.

Οπως σχολιάζεται στα διαδικτυακά φόρα, ο συνδυασμός καθολικού ιερωμένου, ομοφυλόφιλης ερωτικής πράξης και σχέσης, αυτοκτονίας και συμμετοχής σε δολοφονία, πρέπει να αποτελεί κάποιου είδους ρεκόρ για την Εκκλησία...








Δεν υπάρχουν σχόλια:

vehicles

[SEXY][stack]

business

[PHOTOS][grids]

health