[SEXY][btop]
[SEXY][grids]
[SEXY][slideshow]

Αγνώριστος ο Ben Affleck... δείτε πως είναι σήμερα... (pics)


Ψηλός, γεροδεμένος με πρόσωπο και χαμόγελο που σε κάνει απλά να σκέφτεσαι πως ο Τομ Κρούζ για τα κορίτσια ήταν απλά περαστικός…
 Ο Μπεν Άφλεκ μετά την εμφάνιση του στη ταινία «Αρμαγεδδών» που έσπασε ταμία, έγινε το νέο σεξ σύμπολ του Χόλιγουντ! Και παρέμεινε! Οι γυναίκες τρελαίνονται στο άκουσμα και μόνο του ονόματός του!

Οι ταινίες που πρωταγωνιστούσε; Εξασφαλισμένες επιτυχίες στο box office. Όσο για το …κρεβάτι του…αυτό γέμιζε με τις πιο διάσημες και καυτές υπάρξεις! Μια από αυτές και η Τζένιφερ Λόπεζ που παραλίγο να φτάσουν ως τον γάμο! Όμως το 2003, ο Άφλεκ ακύρωσε τον γάμο του με τη Λατίνα σταρ, τρεις μόλις μέρες πριν την πραγματοποίησή του. Δυο χρόνια μετά το 2005, παντρεύτηκε τη Τζένιφερ Γκάρνερ με την οποία απέκτησε 3 παιδιά!

Ο γόης όμως παρέμεινε γόης μέχρι που… κυκλοφόρησαν αυτές οι φωτογραφίες! Ο 39χρονος-που μόλις έγινε για 3η φορά πατέρας-έγινε στόχος των παπαράτσι όταν έβγαλε βόλτα στον σκύλο του στη Καλιφόρνια. Με παλτό, σκούφο, γένια και… μαλλί που φωνάζει τον…μπαρμπέρη του! Η αλλαγή τεράστια! 
Η οικογένεια φαίνεται τον έχει αλλάξει! Ίσως να έχει αλλάξει και ο ίδιος αφού στην πρόσφατη συνέντευξή του στο People δήλωσε: «Θέλω να κάνω κάτι παραπάνω στη ζωή μου από το να γυρίζω ταινίες και να βγάζω λεφτά! Θέλω κάτι που να είναι σημαντικότερο για μένα με σε άλλους τομείς και να γίνει παράδειγμα για τα παιδιά μου! Τα οποία παιδιά μου με εμπνέουν…» Μήπως λοιπόν αυτό το νέο look εκφράζει τη νέα φάση που περνάει τώρα; Αυτήν της περισυλλογής; Της κλασικής σκέψης «Τι είναι η ζωή; Και που πάμε;» 













Δεν υπάρχουν σχόλια:

vehicles

[SEXY][stack]

business

[PHOTOS][grids]

health