[SEXY][btop]
[SEXY][grids]
[SEXY][slideshow]

8 τρόποι για να κάνεις μια γυναίκα φίλη σου να έρθει πιο κοντά! ...


Με 8 απλά βήματα μπορείτε να τα καταφέρετε. Απλά χρειάζεται προσοχή και να ακολουθήσετε κατά γράμμα τις οδηγίες...













8. Μην την παίρνεις συνέχεια στο τηλέφωνο. Ακόμα και αν εκείνη σου στέλνει μηνύματα και κάνει κλήσεις μην της απαντήσεις. Δώσε της να καταλάβει ότι είσαι πολύασχολος άνθρωπος και ότι παρόλο που την εκτιμάς θα πας κοντά της όταν εσύ κρίνεις.

7. Άσε την να προσπαθήσει να έρθει εκείνη κοντά σου. Μην το κάνεις εσύ. Πρέπει να δει ότι πρέπει να το παλέψει για να σε πλησιάσει και ότι δεν γίνεται αλλιώς. Άμα εσύ κάνεις το βήμα δείχνει ότι κάτι προσπαθείς να πετύχεις και δεν θα καταφέρεις αυτό που θες.

6. Δώσε της την επιλογή να έρθει μαζί σου. Άμα της πεις πχ "εγώ θα πάω για καφέ εκεί, άμα θες έλα" τότε υπάρχει ευκαιρία, εκείνη να προσπαθρήσει να σε πλησιάσει. Και φυσικά θα νιώθει και πιο άνετα μαζί σου, γιατί θα δει ότι είσαι άνετος τύπος.

5. Μίλα για τα ραντεβού σου άνετα. Πες της για το τι έχεις κάνει με διάφορες γυναίκες. Κάποια ιστορία αστεία καλύτερα. Θα καταλάβει ότι έχεις γυναίκες στην ζωή σου γενικώς.

4. Ρώτησε την για τις δικές της σχέσεις. Πες της να σου πει για τους φίλους που είχε πιο παλιά. Κάνε αστείο για κάποιον που είναι τσαντισμένη μαζί του. Θα νιώσει άνετα να πει για αυτό και να σου ανοιχτεί.

3. Μην κάνεις σχόλια για το πόσο όμορφη είναι. Απο τους άντρες οι γυναίκες καταλαβαίνουν περισσότερα, πριν προλάβετε να μιλήσετε και να κάνετε φιλοφρονήσεις. Καλύτερα να της πεις για κάτι που δεν ξέρει και η ίδια. Αυτό θα της αρέσει πολύ για τον εαυτό της.

2. Να είσαι αστείος ακόμα και με σοβαρά θέματα. Άμα θες να της πεις ότι πχ πρέπει να χάσει κιλά ας, κάντο με χιούμορ. Έτσι δεν θα νιώσει άσχημα, αλλά θα καταλάβει και θα κατανοήσει. Μην προσπαθείς να γίνεις βλάκας μαζί της.

1. Γίνε ο καλύτερος φίλος της, που μπορεί να της προσφέρει και κάτι παραπάνω. Μια γυναίκα θέλει από έναν άντρα εμπιστοσύνη, σιγουριά και να είναι αστείος. Αυτά μπορείς να τα προσφέρεις, αφήνοντας τα κατάλληλα στοιχεία του χαρακτήρα σου ελεύθερα. Προσπάθησε να είσαι ο εαυτός σου και θα τα καταφέρεις σίγουρα.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

vehicles

[SEXY][stack]

business

[PHOTOS][grids]

health