[SEXY][btop]
[SEXY][grids]
[SEXY][slideshow]

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 07/03...


Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;


Καλημέρα να έχουμε. Φτάσαμε στο μέσο της εβδομάδας και μπαίνουμε στην τελική ευθεία του PSI. Βέβαια, όλοι αυτοί που έχουν χειριστεί την υπόθεση, πρέπει να ξέρουν από διεθνή οικονομικά, όσο ένα κουνάβι από πυρηνική φυσική.
Τελικά, ο Νταλάρας είπε το «Αλάνα» και το «εφτά νομά σε να δωμά» αλά γιαουρτλού, αφού τα κεσεδάκια έφευγαν σύννεφο. Με λόγο πατριωτικό και ψυχή τραγούδησε το «Παραπονεμένα λόγια έχουν οι συντάξεις μας αφού το άδικο το ζούμε από τις εισπράξεις μας». Χαμός, αφού τα έδωσε όλα στο «Μη μιλάς μη γελάς, στον Πάγκαλο μην αντιμιλάς». Σε μια απλή συναυλία ο φιλάνθρωπος George τα έδωσε όλα και πήρε ακόμα περισσότερα.


Η εξίσωση της ημέρας
Ερμής= Άρης/Kronos= Άρης/Κρόνος Βόρειος Δεσμός/Αφροδίτη=Wi/Admetos
Ο πνευματικός ηγέτης. O Λοχαγός. Σκέψεις ή ειδήσεις για ασθένεια, το χωρισμό και το θάνατο. Η κατάκλιση. Οι βίαιες λέξεις φέρνουν τη θλίψη. Ευχάριστοι δεσμοί αγάπης. Οικειότητα. Μηνύματα αγάπης. Επιστολές αγάπης. Ένα μυαλό υπό μεγάλη πίεση.

Η εξίσωση μιλά για ερωτικό παροξυσμό, ειδικά από το απόγευμα και μετά. Προσέξτε όμως γιατί ίσως υπάρξουν αποκαλύψεις που θα αναγκάσουν κάποιους… να κρυφτούν. Φροντίστε λοιπόν να μην είστε εσείς!

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Όλα τα σπουδαία πράγματα είναι απλά, και τα περισσότερα μπορούν να εκφραστούν με μια λέξη: ελευθερία, δικαιοσύνη, τιμή, καθήκον, οίκτος, ελπίδα» Ουίνστον Τσώρτσιλ 

Το τραγούδι της ημέρας: Το όνειρο του πολεμιστή - Γιάννης Χαρούλης γιατί υπάρχει καλή ελληνική μουσική!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

vehicles

[SEXY][stack]

business

[PHOTOS][grids]

health